Вътрешни правила на Комплекс „Замъка“

Скъпи гости, благодарим Ви за времето отделено за прочитане на нашите правила за настаняване, престой и напускане.

Резервации:

Резервация в Комплекс „Замъка“ се счита за потвърдена след като сте получили от нас резервационен номер и е преведен изискуемият депозит. Резервации се пазят до 18 ч, освен ако предварително не е уточнено по-късно пристигане.

Настаняване:

Гостите на Комплекс Замъка се настаняват след 15:00 часа в деня на пристигане.

Напускане:

Желателно е освобождаването на апартаментите да е до 11:00 часа. Късно освобождаване – между 11:00 ч. и 20:00 ч. /само след потвърждение от рецепцията/, се таксува в размер на 50% от цената на съответното помещение.

Ако желаете да удължите престоя си, моля, свържете се с рецепция. За да се избегнат опашки при напускане, моля организирайте плащането на сметките си предварително. Не е разрешено изнасянето на хотелска собственост (хавлий, чаршафи, завивки и др.)

Политика за алкохолни напитки:

Съгласно българското законодателство, не се предлага и сервира алкохол на гости под 18-годишна възраст.

Политика за пушене:

В съответствие с българското законодателство, Комплекс „Замъка“ спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на комплекса, в това число: помещения за гости, обществени площи и коридори. За гости, които не се съобразяват с нашата политика може да бъде наложена глоба. Определените зони за пушене са разпределени в рамките на откритата част на комплекса.

Поведение:

Комплекс Замъка прилага политика на културно и позитивно поведение както от страна на персонала, така и от страна на нашите гости. Прояви на оскърбително, непристойно и арогантно поведение, могат да доведат до преждевременно освобождаване на Комплекса без право на възстановяване на средства.

  • Деца под 12 годишна възраст трябва да бъдат придружени от възрастен. Децата не трябва да бъде оставени без надзор.
  • Деца под 12-годишна възраст нямат право да използват никой от асансьорите на хотела, ако не са придружени от възрастни.
  • Бягането и тичането по коридорите на хотела е абсолютно забранено.
  • Комплекса си запазва правото да не толерира неприемливи нива на шум или поведение на гости.

Охранителни камери:

Комплекс Замъка е оборудван със система за видеонаблюдение, която обхваща публичните зони. В хотела са разположени над 10 камери.

Безопасност:

Комплекс Замъка осигурява сейф на рецепция. Използването му се начислява като допълнителна услуга. За повече информация попитайте на рецепция. Не носим отговорност за каквито и да било ценности и пари оставени не заключени извън сейфа, в апартаментите и в общите помещения.

Изгубени вещи:

Комплекс „Замъка“ не носи отговорност за изгубени, повредени или откраднати лични вещи. При намерени вещи хотелът се задължава да се свърже с госта и да прати загубената вещ за сметка на собственика. При незаявени и непотърсени вещи в рамките на 30 (тридесет) дни те ще бъдат изхвърлени.

Камериерски услуги:

Предлагаме почистване на стаите всеки ден от 8:00 до 16:00 часа. Смяна на бельо и хавлии се извършва на всеки трети ден от престоя. Ако имате нужда от нещо след 16:00 часа попитайте на рецепция.

Почистването на стаите е след предварителна заявка на рецепция.

Рекламации, възстановяване на средства и щети:

Всеки коментар или жалба по отношение на престоя трябва да се направи във фронт офиса или на Управителя на Комплекса по време на престоя, така че въпросът да бъде решен веднага.

Комплексът си запазва правото да таксува гости за причиняване на щети, съзнателно причинени, по небрежност или непредпазливост.

Приятен престой в Комплекс Замъка!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens